loader image


© 2024 MonteSail | Sva prava zadržana | Powered by Wordpress

© 2024 MonteSail | Sva prava zadržana
Powered by Wordpress

Usluge

Posredništvo, postprodajna podrška, podrška u eksploataciji


Naš tim neprimetno brine o svim zahtevima koji mogu proizaći iz nabavke i posedovanja plovila i radimo direktno sa vama da bismo bili sigurni da ćete dobiti jahtu koju očekujete. Takođe, staramo se da nakon isporuke vaša jahta bude vođena efikasno i održavana po najvišim standardima.

MonteSail permanentno kupuje plovila za svoje klijente, tako da imamo odličnu ideju o ceni i stanju plovila. Polazna osnova za sve naše usluge je razumevanje potreba kupca. Zato želimo prvo da čujemo vašu ideju: gde i kako želite da plovite, sa kojim brojem ljudi i u kakvim uslovima. Bitno je razumeti i planiran budžet za nabavku i za eksploataciju plovila.


 • Usluge
 • Usluge
 • Usluge

  Kompletnu sliku dalje formiramo u odnosu na tržište, koje je veoma dinamično poslednjih godina…


  Dostupnost i cene plovila variraju i izbori se donose u okvirima koje diktira tržište.

  Ključni korak pre nabavke plovila jeste – inspekcija, ukoliko je plovilo već korišćeno i praćenje procesa proizvodnje, ukoliko je plovilo u fazi izrade. U oba slučaja, on-site inspekcijama vršimo provere kvaliteta i specifikovanih atributa plovila.

  Pravna ekspertiza koju posedujemo garantuje zaštitu klijenta u svim aspektima nabavke i eksploatacije. Poslovanje vodimo kroz EU entitet u skladu sa zakonima i propisima. Dobro pozanvanje pravnih okvira daje nam mogućnost da finansijski savetujemo klijente na najbolji način koji im pruža fleksibilno rešenje u nabavci i eksploataciji.

  Na kraju, možda najbitniji aspekt usluga koje pružamo jeste postprodajna podrška kojom eliminišemo sve potencijalne probleme u eksploataciji i omogućujemo klijentima fokus na najbolje od plovila – a to su svi oni lepi trenuci za koje plovimo.

  • Usluge
   Brokerske usluge

   Brokerske usluge

   Razumemo vaše potrebe i želje, usklađujemo sa mogućnostima i posredujemo u nabavci plovila uz kompletnu pravnu i ekspertsku podršku pri svakoj fazi.

   Šta radimo za vas?

   • Utvrđujemo da se podaci i oprema prikazani na ponudama zaista nalaze na brodu i da su u stanju kako je opisano.
   • Vršimo pregled broda, proveru dokumentacije i istoriju održavanja
   • Ako prodajete brod, oglašavamo ga i za vas tražimo najbolju ponudu na tržištu
   • Organizujemo pregled broda od strane ovlašćenih servisera (po potrebi)
   Podrška

   Podrška

   Ono što nas razlikuje od svih ostalih je vrhunska postprodajna podrška. Rešavamo sve incidentne i redovne aktivnosti vezane za servis i održavanje plovila, osiguranje i registraciju kao i vez i zimovnik, a kako bi naši korisnici vreme koristili za plovidbu.

   Šta radimo za vas?

   • Nakon kupovine i preuzimanja, brod je potrebno održavati u vrhunskoj formi. Naš zadatak je da vaš brod uvek izgleda kao nov, da sa vama obilazi najatraktivnije lokacije prema našim savetima i da bude vezan i smešten u marinama koje smo mi za vas posetili i možemo da ih preporučimo.
   • Nakon letnje sezone, brod se sprema za “zimski san” i sledeću sezonu. Naš tim je obučen da obavi i organizuje sve odgovarajuće i potrebne servise da bi i naredna plovna sezona bila zadovoljstvo.
   • Obezbeđujemo rezervne delove zajedno sa tehničkom podrškom i savetima. Za nove i postojeće vlasnike, imamo sve što je potrebno za uživanje u plovidbi od prvog dana. Od opreme za kuhinju i posteljine do sigurnosnog kompleta. Posedujemo liste preporučenih rezervnih delova koji odgovaraju vašem plovilu.
   • Ostajemo vaš prijatelj i vredan resurs i nakon što se transakcija zaključi i vi postanete vlasnik plovila.

   MonteSail je rođen u eri jahtinga.

   Razbili smo kalup, promenili pravila i na vodi više ništa nije isto. Montesail je sinonim za vrhunske brendove i neodoljiv način života. Na vodi. Naša vizija podržana je jedinstvenim razumevanjem poslovanja jahtinga. To je pitanje inteligencije i uvida u savremene tokove i inspiracije.