loader image


© 2024 MonteSail | Sva prava zadržana | Powered by Wordpress

© 2024 MonteSail | Sva prava zadržana
Powered by Wordpress

O nama

MonteSail je vaš navigator na putu do vrhunskih plovila.


Poslujemo u industriji posvećenoj pružanju najvišeg nivoa komfora i luksuza. Bilo da krotite snagu vetra, uživate u obrtajima motora ili štitite okolinu klizeći na struju – našim znanjem i iskustvom postižete optimalan balans strasti tokom eksploatacije.

MonteSail tim posvećen je tome da vam pruži uslugu najvišeg kvaliteta. Omogućavamo retka i izuzetna iskustva nabavke plovila i upravljamo širokim portfoliom izuzetno vrednih plovila.

Naš tim je osnažen velikim znanjem i inspirisan da razmišlja inovativno.

Naša posada

Naš tim čine Mladen Medigović i Vuk Mirković, brokeri za najprestižnije jahte.

 • Mladen Medigović

  Mladen Medigović

  Partner

  Medigo je osoba koja će voditi računa da je brod dostupan za plovidbu (ispravan, funkcionalan) u vremenu koje želite. Njegovo znanje i iskustvo su garancija da nećete sedeti na neispravnom plovilu i trošiti vreme svog dragocenog odmora na servisu. Medigo će vam omogućiti da na pravi način sagledate potrebe plovila i odlučite se za najbolje rešenje.

  mladen@montesail.com

 • Vuk Mirković

  Vuk Mirković

  Partner

  Vuk je tu da postavi adekvatno pravno rešenje prilikom nabavke plovila, da postavi sve finansijske okvire koji će omogućiti nabavku i eksploataciju broda i da reši svu papirologiju potrebnu za vašu bezbrižnu plovidbu.

  vuk@ultrazor.com

  Zašto mi?

  Zato što smo pouzdani.

  Mi smo vaš partner u kupovini i opremanju novih ili polovnih jahti i plovila. Znamo da je nabavka odgovarajućeg broda ispunjenje sna i želimo da taj san ostvarite. Dobar broker je dobar poznavalac tržiša brodova i upoznat je sa svim ponudama u rasponu cena, brenda i veličine jahte. Zato mi sa vama glatko plovimo kroz proces kupovine (nove ili polovne) jahte kroz personalizovane konsultacije i postprodajnu podršku.

  Zato što za nas plovidba nije posao. Plovidba je naša strast i zbog toga nam je zadovoljstvo da i vas savetujemo u izboru i prilagođavanju vašeg ljubimca na vodi.

  Kontakt

  • Zašto mi?
  • Zašto mi?
  • Zašto mi?

   Drugi o nama

   Profesionalnim odnosom smo izgradili poverenje, a vremenom zavredeli poštovanje naših korisnika koje sa ponosom zovemo kolegama – kapetanima!

   • Dr Milan Colić

    Kapetan

    Dr Milan Colić

    Ja sam strastan ribolovac, pa brod povezujem i s tom strašću :) Plovidba je vreme za opuštanje, odmor, punjenje baterija, a brod treba da bude sredstvo koje tom uživanju doprinosi :) Tako ja razmišljam, a ispostavilo se da je MonteSail ekipa to uvek do sada dobro razumela :)

   • Nikola Vučević

    Kapetan

    Nikola Vučević

    Volim brodove, slobodu koju daju, osećaj da uvek imaš samo svoj deo mora. A kod broda volim stabilnost, brzinu, pouzdanost. Vreme na brodu je vreme za moju porodicu, pa mi je važno i da nam se brod svima sviđa :) I to su moje želje koje kad podelim sa Medigom i Vukom, oni uvek ostvare :)

   • Tamara i Miroslav

    Kapetan

    Tamara i Miroslav

    Meni je kod broda najvažnija brzina, a stabilnost se apsolutno podrazumeva. Iskreno, brod mi je isto kao auto - prvo mi služi za potpuno uživanje, adrenalin, pa na kraju dolazak na željenu destinaciju.

    MonteSail je rođen u eri jahtinga.

    Razbili smo kalup, promenili pravila i na vodi više ništa nije isto. Montesail je sinonim za vrhunske brendove i neodoljiv način života. Na vodi. Naša vizija podržana je jedinstvenim razumevanjem poslovanja jahtinga. To je pitanje inteligencije i uvida u savremene tokove i inspiracije.